Harmonogram premier

Piątek - 2.03.2018

[vc_table][align-center;bg#023865;c#ffffff;b]GODZINA,[align-center;bg#023865;c#ffffff;b]PROGRAM,[align-center;bg#023865;c#ffffff;b]CZAS|11.00-11.25,Konferencja%20prasowa%20-%20PRESS%20ROOM,25%20min|11.25-11.30,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,5%20min|11.30-11.50,YAMAHA%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min|11.50-12.00,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|12.00-12.15,BMW%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,15%20min|12.15-12.25,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|%2012.25-12.50,Keeway%2C%20Benelli%2C%20Kymco%2C%20Rjeju%2C%20stoisko%20Motorland%20w%20hali%20D,25%20min|12.50-13.00,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|13.00-13.15,Harley-Davidson%2C%20stoisko%20Liberator%20w%20hali%20C,15%20min|13.15-13.25,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|13.25-13.45,KAWASAKI%2C%20stoisko%20Moto-Rakowski%20w%20hali%20D,20%20min|13.45-13.55,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|13.55-14.15,Husqvarna%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min|14.15-14.25,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|14.25-14.45,Triumph%2C%20stoisko%20w%20hali%20C,20%20min|14.45-14.55,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|14.55-15.15,ROMET%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min|15.15-15.25,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|15.25-15.45,KTM%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min|15.45-15.55,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|15.55-16.10,YCF%20POLSKA%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,15%20min|16.10-16.20,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|16.20-16.40,FF%20Sports%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min[/vc_table]

Sobota - 3.03.2018

[vc_table][align-center;bg#023865;c#ffffff;b]GODZINA,[align-center;bg#023865;c#ffffff;b]PROGRAM,[align-center;bg#023865;c#ffffff;b]CZAS|10.30-10.50,Konferencja%20prasowa%20-%20PRESS%20ROOM,25%20min|10.50-11.00,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,5%20min|11.00-11.20,YAMAHA%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min|11.20-11.30,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|11.30-11.50,BMW%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min|11.50-12.00,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|12.00-12.20,Keeway%2C%20Benelli%2C%20Kymco%2C%20Rjeju%2C%20stoisko%20Motorland%20w%20hali%20D,20%20min|12.20-12.30,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|12.30-12.50,Triumph%2C%20stoisko%20w%20hali%20C,20%20min|12.50-13.00,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|13.00-13.55,Motowizja%20-%20premiera%20-%20scena%20g%C5%82%C3%B3wna%2C%20hala%20D,55%20min|13.55-14.00,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,5%20min|14.00-14.20,Husqvarna%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min|14.20-14.30,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|14.30-14.50,KAWASAKI%2C%20stoisko%20Moto-Rakowski%20w%20hali%20D,20%20min|14.50-15.00,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|15.00-15.20,KTM%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min|15.20-15.30,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|15.30-16.00,YCF%20POLSKA%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min|16.00-16.10,Przerwa%20-%20czas%20na%20przej%C5%9Bcie,10%20min|16.10-16.30,FF%20Sports%2C%20stoisko%20w%20hali%20D,20%20min[/vc_table]